ACROFT Liver Micro Pellet 2 mm

2 590 Ft

A máj alapra kitalált BLC5 Liver pellet, 2 mm-es méretben! A pellet szemeket kifejezetten úgy fejlesztették, hogy nehezen vegyenek fel vizet, ugyanakkor maradjanak attraktívak hosszabb távon.

Kiszerelés: 1000 g; Szemcseméret: 2 mm; Ízesítés: Máj

Kategória:

A máj alapra kitalált BLC5 Liver pellet, 2 mm-es méretben! A pellet szemeket kifejezetten úgy fejlesztették, hogy nehezen vegyenek fel vizet, ugyanakkor maradjanak attraktívak hosszabb távon. Horgásztechnikai funkcióját tekintve azokra az esetekre ajánljuk ahol fontos, hogy a vízben akár 1-2 óra elteltével is még mindig teljes alakban maradjon meg a bejuttatott pellet. Alap etetésre vagy a pontyok etetésen tartására kiválóan alkalmazható, akárcsak PVA bages horgászathoz. Javasoljuk az előző napi, vagy a melegvízzel történő (nem több mint 70 C) bekeverését.

  • Kiszerelés: 1000 g
  • Szemcseméret: 2 mm
  • Ízesítés: májas

Tipp: Ahány mm-es a pellet, annyi percig kell áztatni, majd a vizet leöntve, lecsorgatva azonnal használatba vehető. Tehát egy 2 mm-es pelletet, maximum 2 percig szabad áztatni. Etetőanyaghoz keverve „panírozva”, vagy önállóan is azonnal kosárba tölthető, legyen az bordás, vagy method kosár.

Shopping Cart