Benzár Concourse Method Feeder 8500 Orsó

52 990 Ft

Távdobó, nyújtott dobbal rendelkező orsóról van szó, melyhez gyárilag két egyforma sekély, fém dob jár, melyeken egyaránt 2-2 lekerekített fém zsinórklipsz kapott helyet. Az orsó belsejében 5+1 csapágy kapott helyet, gyorsfékes, igazodva a modern method feeder horgászat egyik legfőbb kívánalmához.

Méret: 8500; Csapágy: 5 + 1; Súly: 540 g; Áttétel: 5,0:1; 

Availability: 1 készleten

Cikkszám: 20155-850 Kategória:

Benzár Concourse Method Feeder 8500 orsó

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a “Concourse” megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban!

Nincs ez másként a Concourse Method Feeder 8500 orsó esetében sem, amely mind minőségében, mind pedig megjelenésében tökéletes összhangban van a már-már legendás Concourse Method Feeder botokkal.

Távdobó, nyújtott dobbal rendelkező orsóról van szó, melyhez gyárilag két egyforma sekély, fém dob jár, melyeken egyaránt 2-2 lekerekített fém zsinórklipsz kapott helyet.

Az orsók dobjának zsinórkapacitása 300 méter 0,25-ös zsinórból, amely bőven elegendő a nagytávolságú method feeder horgászathoz. Nem kell bíbelődni alátét zsinórokkal, egyetlen 300-as tekercs ugyanis gyakorlatilag tökéletesen feltölti a dobot a legnépszerűbb méretekből is.

Az orsó belsejében 5+1 csapágy kapott helyet, melyek gondoskodnak az orsó akadálytalan, kellemesen könnyed futásáról, na meg precíz működéséről és hosszú élettartamáról. Nem hiába tervezték japán mérnökök a Concourse Method orsókat is, hiszen munkájuk gyümölcsét a horgászok már több, mint egy éve élvezhetik a kisebb méretű Benzár orsók formájában.

A Concourse Method orsó gyorsfékes, igazodva a modern method feeder horgászat egyik legfőbb kívánalmához. Fékcsillagja kellően nagyméretű, így könnyen és gyorsan meg lehet fogni, amennyiben a helyzet így kívánja.

Az orsóhoz gyárilag járó teljes értékű, fém pótdob pedig egy olyan plusz, amit bizonyára minden horgász értékelni fog!

Bátran ajánljuk ezt az orsót a 390-es és a 420-as távdobó feederek mellé!

Shopping Cart