Delphin RIVER Trophy NXT 400 cm 200 g

40 698 Ft

A RIVER TROPHY botok sikere után a Delphin cég meghozta a kifinomultabb utódját a RIVER TROPHY NXT. Úgy mint az elődje az NXT sorozat is folyóvízi feeder horgászatra van, ahol szükséges a merevebb és erősebb bot használata, magas dobósúllyal. A használt 24T erős karbonú bottesttel meg tudja állítani a kitörő halakat is, de semmit sem veszít a bot feeder jellegéből. Némely bottest dobóterhelése akár 200g is, így tudja használni a nehéz feeder kosarakat is melyek megállnak a sodrásban.

Hossz: 400 cm; Dobósúly: 200 g

Availability: 1 készleten

Cikkszám: 101001300 Kategória:

A RIVER TROPHY botok sikere után a Delphin cég meghozta a kifinomultabb utódját a RIVER TROPHY NXT.

Úgy mint az elődje az NXT sorozat is folyóvízi feeder horgászatra van, ahol szükséges a merevebb és erősebb bot használata, magas dobósúllyal. A használt 24T erős karbonú bottesttel meg tudja állítani a kitörő halakat is, de semmit sem veszít a bot feeder jellegéből. Némely bottest dobóterhelése akár 200g is, így tudja használni a nehéz feeder kosarakat is melyek megállnak a sodrásban. A bottest alsó részén a nyél felett a bottesten kereszt karbon szövéssel van megerősítve, hasonlóan mint az elődjén. A bottest többi részén a PowerWrap technológia lett alkalmazva mely első látásra megfogja. Ennek a technológiának a lényege, hogy a bottestre karbon szálat tekercselünk, minek következtében a bot erősebb és ellenállóbb a túlterhelés ellen. Ez azt jelenti, hogy megnő a bot élettartama és a sérülésekkel szemben ellenállóbb lesz. Az egyes tagok összetétele acél PowerJoin gyűrűvel vannak megerősítve, mely megakadályozza a szálasodást az összetételnél.

A RIVER TROPHY NXT bot minőségi gyűrűzés SIC betéttel van ellátva és egy erős orsótartóval. A bot egyik legérdekesebb része a részletekig kidolgozott nyele. Tervezéskor az EVA hab és a RUBBER CORK kombinációját választottuk, mely nagyon mutatós. A bot jellegéből adódóan 2 karbon és 2 CarbonGlass spiccel kapható.

Műszaki paraméterek:
Modell: 400cm / 200g
Tagok száma: 3
Blank átmérője a nyél felett: 15mm
Gyűrűk száma(bot+spicc): 8 + 5
Szállítási hossz: 139cm
Tömeg: 340g
Nyél: osztott, EVA hab + RUBBER CORK
Nyél hossz (a bot aljától a nyereg közepéig): 53cm
Spiccek: 2xCarbonGlass (Light, Medium), 2xCarbon (Heavy, U-Heavy)

Shopping Cart