Fjuka Sensate™ Fish Accelerant 95 ml

8 390 Ft

Erőteljes íz, amely gyorsan terjed

A Sensate™ attraktánsait nagyon finom – mindössze 0,4 mikrométer átmérőjű – élelmiszer-részecskék hordozzák, ami a milliméter 0,4 ezredrészét jelenti. Tehát amikor a Sensate™ eléri a tavat, folyót vagy óceánt, ezek a részecskék azonnal szétszóródnak, ízfelhőt és erőteljes íznyomot képezve a csaliban.

Kiszerelés: 95 ml 

Availability: 1 készleten

Cikkszám: Fj-Fj344 Kategória:

Erőteljes íz, amely gyorsan terjedA Sensate™ attraktánsait nagyon finom – mindössze 0,4 mikrométer átmérőjű – élelmiszer-részecskék hordozzák, ami a milliméter 0,4 ezredrészét jelenti. Tehát amikor a Sensate™ eléri a tavat, folyót vagy óceánt, ezek a részecskék azonnal szétszóródnak, ízfelhőt és erőteljes íznyomot képezve a csaliban.

3000-szerese a biológiailag hozzáférhető íznekA mikro-élelmiszer-részecskék milliárdjai egyben nagyobb felületet is jelentenek az íz és illat számára. Valójában a Sensate™ mikrotápanyagai 3000-szer akkora felülettel rendelkeznek, mint egy normál olajalapú ízé – ez 3000-szer nagyobb ízt és szaglást jelent a halak számára.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

1) Hookbaits: Tegyen néhány csepp Sensate™ Fish Accelerant közvetlenül a horogcsaliba.

2) Pellet és etetőanyag: adjon néhány csepp Sensate™-et a pellet áztatására használt vízhez, vagy keverje össze az etetőanyagot.

3) Etetők: adjon hozzá egy csepp Sensate™ Fish Accelerant-t a feltöltött etetőhöz, hogy gyorsan behozza a halakat.

Megjegyzés: a Sensate ™ Fish Accelant ‘Original’ piros színe nem színezék, és nem színezi be a csalit. A palack nincs tele pereméig, így szabad helyet hagyva az aktiváláshoz – az aktiváláshoz erőteljesen rázza meg.

Shopping Cart