Delphin AURA + UC Kemping Lámpa 5400 mAh

12 490 Ft

A Delphin AURA + UC 5400 mAh egy multifunkcionális lámpa mely nélkülözhetetlen segítség az Ön horgász kempingje között. Három világítási módot biztosít, fehér fény, piros fény (a gomb hosszabb lenyomva tartásával) és SOS fény funkciót (piros fénnyel).

Mennyiség: 1 db

Kategória:

Egy sokak által kedvelt, sokoldalú lámpa, a Delphin AURA továbbfejlesztett változata. Az alapmodellhez képest az AURA+ nagyobb akkumulátorkapacitással, valamint zöld színű lámpával rendelkezik, amely a pirosat váltotta fel.

Az AURA+ 3 fehérfény móddal rendelkezik, egy zöld fénnyel (a gomb nyomva tartásával) és egy SOS móddal (zöld fény). A lámpa szilárd felületre helyezhető, és nagyon stabil. Ráadásul az alján és a tetején kampókkal rendelkezik, így felakasztható a sátor belsejében vagy a sátor oldalára. A nagy szállítófogantyú kényelmes és praktikus. Az AURA+ „powerbankként” is használható a telefon töltéséhez. A lámpa töltése USB-C kábellel történik. A kábel a lámpa alsó részén lévő vízálló helyen tárolható, így biztosan nem veszíti el. Ugyanez a kábel használható az USB-C készülékek töltésére is. Az ON gomb elemjelző funkcióval rendelkezik.

A Delphin AURA+ tökéletes eszköz arra, hogy megvilágítsa az utat a sötétben.

Technikai információ:

Méretek: 185mmx95mm
Üzemmódok: 3 fehér fény mód (25% – 20 óra, 50% – 16 óra, 100% – 8 óra), 2 zöld fény mód (állandó és villogó fény – 30 óra)
Töltés: 3x 18650 típusú 5400 mAh Li-ion beépített akkumulátor
Teljesítmény: 8,5W
Fényteljesítmény: 500lm
Töltés: USB-C (a mellékelt kábellel) powerbank mód

Shopping Cart