,

Jerabek Feeder Light Gumisodrat

1 190 Ft

A hosszúelőkés feeder horgászatban nélkülözhetetlen a fonott zsinór használata. Itt beszélhetünk főzsinórról és dobóelőkéről egyaránt. A vékony horogelőke és a főzsinór/dobóelőke közti harmóniát a beiktatott erőgumi sodrat biztosítja. Ezen felül remek gubanc gátló és távtartó is. Hosszú évek tapasztalata alapján készülnek ezek a sodratok, minőségi erőgumi és gyorskapocs felhasználásával. Akik nem szeretnének a parton, vagy otthon bíbelődni ilyesmivel, azoknak jó szívvel tudom ajánlani!A csomagban mostantól található 2 db gumiharangot!

2 db/csomag + 2 db Gumiharang; Terhelhető: (3-7 kg)

Termék súlya (product weight): 2 g

Cikkszám: JA001G-L Kategóriák: ,

A hosszúelőkés feeder horgászatban nélkülözhetetlen a fonott zsinór használata. Itt beszélhetünk főzsinórról és dobóelőkéről egyaránt. A vékony horogelőke és a főzsinór/dobóelőke közti harmóniát a beiktatott erőgumi sodrat biztosítja. Ezen felül remek gubanc gátló és távtartó is. Hosszú évek tapasztalata alapján készülnek ezek a sodratok, minőségi erőgumi és gyorskapocs felhasználásával. Akik nem szeretnének a parton, vagy otthon bíbelődni ilyesmivel, azoknak jó szívvel tudom ajánlani!

 

Dear European fishing friends and enthusiasts! 

You’ll also have the opportunity to order my handmade products. The price of the order in envelope with bubble wrap is 7 EUR with a weight limit of 50 grams, and 10 EUR between 50-500 grams. The delivery takes 1-4 days. The order is sent only after I’ve received the required amount. I can provide additional information on the following email adress: jerabekantal76@gmail.com

Tömeg 003 kg
Shopping Cart